Tre klassiska modeplagg som man måste spara pengar till

Herrkläder-på-bild

Det finns mycket i världen som önskas. Det kan vara den senaste röda bilen eller den där resan långt bort från kalla Sverige som fyller en med wanderlust. Med ett överflöd av intressen måste det finnas något som alla suktar efter. Det faller oftast in i en kategori – mode. Snygga kläder är ett behov som alla har. Dagens samhälle ger mer plats åt fast fashion och vi behöver klädesplagg snabbt och billigt. Problemet är att det inte är hållbart i slutändan. I många fall kan det vara bättre att köpa något som är dyrare då det håller längre. Det kan bli mer pengar i fickan i slutändan om du frågar Lånekoll .

När det kommer till dyrare klädesplagg brukar man tappa lusten på grund av prislappen men kom ihåg att i många fall blir det billigare i längden. En väldigt fin skjorta kan kosta dig en bra slant i stunden men du kommer inte behöva köpa en ny på ett bra tag då materialet är pålitligt och starkt. Här är några tips på produkter som kan vara intressanta att investera i:

Läderväska

Det finns inte mycket som slår en läderväska av bra kvalitet. Vare sig det är en portfölj eller en weekendbag så ser det alltid perfekt ut. Stilen är odödlig och känslan av en bra väska som håller med åren är ojämförbar. Vissa väskor kan kosta dig väldigt många tusenlappar men det blir värt det när du har något otroligt fint som kan gå i arv i flera generationer.

Överrock

Du kan köpa en rock för under 2000 kronor men problemet där är att du kommer behöva köpa en ny inom några säsonger, speciellt om du använder den vardagligen. Det som gäller för rockar är att hitta den optimala investeringen. Den ska hålla dig varm men inte vara jobbigt att gå runt i. En cashmere-blandning som inte väger för mycket är smart för svenska vintern då den alltid går över våren.

Kostym

En av de viktigaste plaggen och vardagen för många. Riktigt fina kostymer kan ge dig en stil som utstrålar självsäkerhet och funktionalitet. När du investerar i en finare kostym kommer du ha den för livet. Sikta på en mörkblå eller en väldigt mörk grå som nästan faller in i svart. Då behöver du aldrig oroa dig över att kostymen inte passar dagens stil.

Tänk vad mycket pengar du kan spara om du köper produkter och klädesplagg som både känns och ser exklusiva ut. Du kanske vill köpa vissa av de nu och det kan man inte klandra dig för. Med låneförmedlare som Lånekoll kan du få hjälp att ta privatlånet som hjälper dig investera i en bättre och mer hållbar garderob.