Recensioner på Gasett

Gasett är ett nätamagasin med massvis av besökare varje månad.

Många av våra läsare kommer hit för att läsa våra tester och recensioner. För en del människor kan det vara intressant att veta hur vi kommer fram till våra resultat. Just det ska vi förklara på den här sidan.

Kort om våra tester

Syftet med våra recensioner och bäst i test-guider är att hjälpa dig som läsare att göra det bästa tänkbara köpbeslutet.

Vi vill kunna visa dig de absolut bästa produkterna inom varje kategori, så att du enkelt kan identifiera den produkt som passar dina behov.

För att kunna göra det behöver vi följa ett strikt system i våra tester. Här nedanför kan du se hur vårt system fungerar.

Hur vi testar

När vi testar olika produkter så tittar vi mest på:

  • Kvalitén på produkten
  • Hållbarheten
  • Funktioner
  • Design
  • Pris
  • Antal positiva recensioner

Här nedanför redogör vi hur vi går tillväga steg för steg.

Steg 1
Vi skapar en stor lista innehållande produkter som vi tror kan vara extra intressanta och potentiellt klara våra tester. Vi hittar dessa produkter genom att gå igenom recensioner, videos, foruminlägg och butiker.

Steg 2
Dags att testa produkterna vi hittat. Ibland har vi tillgång till dem, i andra fall har vi inte tillgång till att prova produkterna. Då gör vi istället extra mycket research, vilket innebär att vi går igenom recensioner på andra ställen, för att se vad andra tycker om produkten.

När vi gör research tittar vi främst på recensioner från: Amazon, Svensktkosttillskott.se, hiconsumption.com, themanual.com, thesun.co.uk, stylight.com och Byrdie.com.

Steg 3
Filtrera ut de produkter från listan som inte håller måttet. Idealet är att vi har mellan 3 och 9 produkter i vårt bäst i test.

Steg 4
Vi sammanfattar nu alla resultaten och recenserar varje produkt. I våra recensioner så blandar vi våra egna resultat, med de som vi funnit genom vår research. På så sätt kan du få så mycket information som möjligt. Eftersom smaker och erfarenheter kan skilja sig, vill vi ta med så många röster som möjligt i våra tester. Vi vill kunna presentera allt det bra och dåliga med varje produkt, så att du enkelt kan identifiera den produkt som passar dig.